Te koop

Maestró frá Skoti NL2012100103

 

Maestró is een 6-jarige, vierganger ruin, met een interessante afstamming.

 

 V; Gabriël frá Krá

M; Myrra frá Saudarkróki

 

Maestró is een bijzonder vriendelijke, grote ruin. Hij heeft een mooie, ruime stap en draf. Een fijne galop. Zijn tölt is in ontwikkeling, maar hij is erg werkwillig. Als hij sterker wordt, zal de tölt zich verder ontwikkelen. Hij gaat gemakkelijk en graag mee naar buiten, is in de kudde vriendelijk en trekt zich niks aan van (groot) verkeer. Maestró is een fijn paard voor een ruiter die het leuk vindt om hem verder te gaan trainen.

Skilfingur van de Berkenhoeve NL2009100020 VERKOCHT!

 

V: Gandur vom Erlengrund
M : Litbrá frá Hofí

 

9 jarige, schimmel (wildleur zwartbont geboren)ruin, vierganger

 

Skilfingur is een grote ruin met stevig beenwerk. Hij beschikt over 4 goed gescheiden gangen, met een fijne gesprongen galop en taktzuivere tölt.

 

 

Rúna  VERKOCHT!

 

V: Skilfingur van de Berkenhoeve
M: Feilstjarna frá Háleggsstödum

 

 

5 jarige, wildkleur bruine merrie

 

Deze mooie hoogbenige merrie heeft in 2017 een hengstveulentje gekregen. Na het afspenen zijn we begonnen met het zadelmak maken. Rúna is een vriendelijk en aanhankelijk paard met een hoog knuffelgehalte. Zij is werkwillig en rustig qua karakter. Rúna is een gezonde merrie zonder eczeem of andere gebreken. Haar veulen, vader, oma en zusje zijn bij ons ook te bezichtigen.

 

 

 

Júli frá Hvitasunna VERKOCHT!

V:  Hausti van het Groote Veld
M : Lysa frá Hvitasunne

 

6 jarige, schimmel ruin, vermoedelijk vijfganger, maar als vierganger gereden

 

Afgelopen najaar is Júli zadelmak gemaakt. Op dit moment wordt hij doorgereden en de tölt bevestigd. Júli is een vriendelijke ruin van gemiddelde grootte, maar met erg fijne gangen. Hij heeft een goed gesprongen galop en ruime draf. Tölt pakt hij snel op en hij lijkt een groot bereik in tempo te krijgen. Júli is een leuk project voor een ruiter die het leuk vindt om hem verder te ontwikkelen. Ook Júli is een gezond paard zonder eczeem of gebreken.