Rijschool Dvalinn

Rijschool Dvalinn heeft 10 lespaarden; 7 IJslanders, een Shetlander, een Spaanse rijpony en een Welsh pony. Wij hebben paarden op verschillende niveau's van opleiding, zodat we voor elke ruiter een passende match hebben. Ook worden soms onze privé-paarden ingezet om als echte schoolmasters de ruiters bepaalde oefeningen aan te leren. 

 

De basis voor onze lessen ligt in de dressuur, maar uiteraard rijden we ook de verschillende gangen van het IJslandse Paard. Ook dressuur en behendigheid van zijn disciplines die frequent terugkomen in de paardrijlessen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het ontwikkelen van een onafhankelijke zit en het juiste gebruik van de hulpen. Het welzijn en het welbevinden van de paarden staan hierbij altijd voorop.  

 

Met enige regelmaat organiseert paardrijschool Dvalinn groepsactiviteiten, zoals onderlinge töltwedstrijdjes, hindernis- en behendigheidsparcours, paardenvoetbal, show rijden, buitenritten en grondwerk. Daarnaast organiseert Dvalinn ook deelname aan regionale en landelijke IJslanderwedstrijden voor de leden.

 

Voor meer informatie over het lidmaatschap kunt u contant met ons.

 

Helaas zitten op dit moment (maart 2023) al onze lessen helemaal vol. Wij hebben op korte termijn geen plek voor nieuwe ruiters.